voetbalpoule maken

voetbalpoule maken

Zelf een voetbalpoule maken? Stop maar met zoeken want binnen twee minuten maak je hier gratis jouw eigen EK pool, WK pool of Eredivisie pool. De voordelen van een voetbalpoule maken via onze site:

  • gratis je eigen voetbalpoule
  • onbeperkt deelnemers uitnodigen
  • eigen ranglijst

Wist je dat er al meer dan 80.000 mensen een eigen pooltje hebben gemaakt via onze site?  Meld je hieronder aan en organiseer je eigen voetbalpoule met je vrienden, familie en/of collega’s. Succes!

voetbalpoule maken

Uitleg voetbalpoule maken

Als organisator van een EK of WK poule wil je simpel en snel een pooltje maken. Je wilt geen ingewikkeld gedoe! Daarom hebben we het maken van een eigen poule zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Het werkt heel simpel:

  1. maakt een account (registreren)
  2. klik op maak eigen poule in ‘eigen poules’
  3. verzin een naam voor jouw poule
  4. nodig deelnemers uit

Mocht je uitleg willen hoe het werkt, lees dan hieronder verder. We leggen je in vier stappen uit hoe het werkt.

1. Maak een account

Je registreert je door de volgende velden in te vullen: nickname, voor- en achternaam, email en wachtwoord. Ga vervolgens naar je mailbox en klik op de bevestigingslink die wij je hebben gestuurd. Mail niet ontvangen? Kijk dan in je spambox.

2. Maak eigen pool

Nadat je je account hebt geactiveerd (door in je mailbox op de activatie link te klikken) kom je terecht op de voorspel pagina. Klik nu in de navigatie op pools. Om een nieuwe pool te maken klik je op ‘maak nieuwe pool’.

Hier verzin je een naam voor je voetbalpool. Verzin een herkenbare naam zodat alle mensen die je uitnodigt snappen wat voor poule het is. Bij een bedrijfspool gebruik je bijvoorbeeld de naam van het bedrijf. Bij een familie poule de familienaam.

Je vult  de voetbalcompetitie in die je wilt voorspellen met je pool. Je moet dus voor elke nieuwe competitie een nieuwe pool aanmaken. Stel nou dat je volgend jaar dezelfde mensen wilt in je pool dan kun je heel eenvoudig kiezen voor ‘voeg spelers uit je eerdere pool toe’.

3. Nodig deelnemers uit

Je kunt op verschillende manieren mensen uitnodigen. Allereerst kun je er voor kiezen om de speciale link te gebruiken. Deze link kopieer en plak je in een mail die jij zelf stuurt naar iedereen die je wilt uitnodigen. Wanneer iemand op die link klikt, komt hij/zij op de registratiepagina. De speciale link zorgt ervoor dat deze speler bij jou in de pool terechtkomt de registratie is voltooid. Je kunt de link ook plakken in bijvoorbeeld je Facebook of Instagram.

Je kunt er ook voor kiezen je spelers door ons te laten uitnodigen. Via ‘deelnemers uitnodigen’ vul je de namen en e-mails in van de personen die jij uitgenodigd wilt hebben. Wij versturen deze mensen dan een korte uitnodigingsmail waarin ze we vragen mee te doen aan jouw voetbalpoule.
Wil je al bestaande spelers (die al staan ingeschreven bij Intikkertje) uitnodigen dan kies je voor ‘bestaande spelers uitnodigen’ en zoek je op naam. Wij versturen deze spelers(s) een uitnodiging.

EK poule en WK poule

Het maken van een eigen EK poule of WK poule is erg populair.  Massaal organiseren vriendengroepen, families en bedrijven een eigen pooltje tijdens het EK en WK voetbal. Mensen vinden het leuk om tijdens het voetbalevenement met elkaar in competitie te zijn. Vaak wordt er een klein bedrag in de prijzenpot gestopt dat dan wordt verdeeld onder de winnaars van de poule. Andere leuke voetbalpoule websites zijn voetbalpoules en koningsport.

Lees meer over de voetbalpoule op onze website. Mocht je vragen hebben neem dan contact met ons op via het contactformulier.